Rietdekkers & Timmerbedrijf
Bate BatemaOnderhoud voor uw rieten dak

Onderhoud rieten dak

Rieten dak onderhoud

rieten dak

Klein onderhoud - rietendak

Onderhoud aan rieten daken is nodig voor verlengde levensduur van uw dak. De eerste onderhoudsbeurt is volledig afhankelijk van de dakhelling van het dak en de ligging van de woning. Hoe steiler het dak des te minder het dak aan weersinvloeden te verduren heeft.

Bomen rond de woning (altijd schaduw, het dak blijft dus nat) moeten niet te dicht op de woning staan.

Mocht uw dak volledig bedekt zijn met mos en algengroei, dan kan rietdekker Bate Batema u adviseren uw dak te laten afkloppen (schoonmaken) en in te laten spuiten met een biologisch afbreekbaar middel. Dit alles kan volledig door ons bedrijf worden verricht.

 

Groot onderhoud - rietendak

 

Mocht uw rieten dak aan groot onderhoud toe zijn, dit betekent opstoppen en misschien gaas over het dak (tegen vogels)spannen, dat kan. De levensduur van uw dak zal hierdoor aanzienlijk verlengd worden met mogelijk 10 tot 15 jaar.Restauratie riet


Reparatie riet
Voor de riet-restauratie

Reparatie riet
Tijdens de riet-restauratie

Mocht een gedeelte van uw dak geheel zijn weggerot vanwege een flauwe helling van het dak, vervangen wij dit beschadigde gedeelte door nieuw riet.

Is uw dak ongeveer 5 jaar geleden gerietdekt op traditionele wijze en ontstaat er een groene alglaag? Dan adviseren wij de aanslag geheel te verwijderen en in te spuiten met biologische algendoder. Deze groene algenlaag wordt veroorzaakt door het ontbreken van een juiste dampremmende laag.


 rietdekken bate batema

 Rieten dak plaatsen

 Rietdekken Bate Batema

 rietdekken Batema

Kwaliteits rietdekker = besparing onderhoudskosten

Klanten van ons rietdekkersbedrijf merken de lage onderhoudskosten van hun rieten dak door ons vakwerk. Rietdekker Bate Batema maakt namelijk gebruik van het hardste riet, wat in combinatie met passie en ervaring een kwalitatief hoogwaardig resultaat oplevert. Wij zorgen er daarmee voor dat de onderhoudskosten tot een minimum beperkt worden. En om ons vakwerk te bewijzen laten wij desgewenst ons geleverd werk certificeren door een derde gekwalificeerde partij. Zie voor eerdere certificaten: www.kwaliteitsdak.nl

Rietdekker Bate Batema staat voor zijn werk!

© Rietdekker Bate Batema 2008-2022 | Design: D. Bosgraaf